КІНОПОКАЗ | Стоп-Земля | 22/02

Новини · 19 Лютого 2024

Menorah Center в рамках проекту «Мобілізація інтелектуальної потужності Дніпра» разом з бізнес клубом «INSPIRA» пропонують для перегляду українську ігрову стрічку «Стоп – Земля»

Ми хочемо запросити вас на кінопоказ українського фільму від талановитої режисерки Катерини Горностай. “Стоп Земля” – історія про школярів, які знаходяться на межі дорослішання і шукають своє місце у світі.

Ця історія може здаватися дуже знайомою, але кожна людина переживає свій унікальний шлях, підліткові проблеми завжди такі схожі і геть різні і цей фільм допоможе вам глибше зрозуміти власні почуття, мрії і сумніви.

Стрічка “Стоп Земля” вразила журі на престижних українських і європейських кінофестивалях, отримавши заслужені нагороди та визнання за свою якість та відвертість.

Міжнародний фестивальний реліз фільму відбувся 1 березня 2021 року на 71-му Берлінському міжнародному кінофестивалі, де стрічка отримала нагороду «Кришталевий ведмідь» юнацького журі конкурсної програми Generation 14plus.
Український фестивальний реліз фільму відбувся 19 серпня 2021 року на 12-му Одеському міжнародного кінофестивалі, де стрічка отримала головну нагороду фестивалю — Ґран-прі.

Ми запрошуємо вас відчути цю незабутню історію разом з нами на кінопоказі фільму “Стоп Земля”.

«Це буде неймовірно цікава подорож у світ підліткових почуттів та вагомих роздумів. Не пропустіть цей шанс на власне пізнання та переживання!»

 

ПОТРІБНА ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ >>> https://bit.ly/49iyfdD

 

Таймінг події:

🕔 17:30 – Збір гостей
🕕 18:00 – Початок показу фільму
🕖 20:00 – Спілкування з гостями

що ще

Схожі новини

Всі новини
Оновлений простір в Менора
25 Квітня · 2024
Зі святом ПЕСАХ!
22 Квітня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00