КІНОПОКАЗ | WHITE ANGEL. THE END OF MARINKA | 23/01

Новини · 19 Січня 2024

Menorah Center в рамках проекту «Мобілізація інтелектуальної потужності Дніпра» разом з бізнес клубом «INSPIRA» запрошують вас на кінопоказ документальної стрічки “Білий янгол – кінець Мар’їнки”

23 січня відбудеться перший КІНОПОКАЗ 2024 року, що традиційно проходить в рамках проекту “Мобілізація інтелектуальної потужності Дніпра” за ініціативи бізнес клубу “Inspira”! 

Цього разу на нашому екрані з’явиться документальна стрічка “Білий янгол – кінець Мар’їнки” режисера Arndt Ginzel, що розповість про трагедію Маріїнки – міста, що стало жертвою російськх військ, та героїчну боротьбу за життя його мешканців – поліцейського екіпажу “Білі янголи”.

Фільм складається з унікальних документальних кадрів, знятих з GoPro камер рятівників. Через щирість і непідкупність автора, німецького журналіста, цей фільм став справжнім свідченням трагедій і військових злочинів.

Ми вже мали можливість у 2023 році переглянути фільми, що розповідають про Бучу та Маріуполь, але на жаль, список українських міст, які стали жертвами військової агресії, ще далеко не закінчився.

Цей фільм – ще одна спроба донести світові реальність і страшну трагічність того, що протягом двох років, щодня коїться в Україні руками росії.

Ми разом з вами отримаємо шанс побачити ці документальні кадри і пережити евакуацію людей силами поліції. Запрошуємо вас на перший кінопоказ в цьому році. Обіцяємо, що буде емоційно і цікаво, приходьте підтримати стрічку, наш проект та українську культуру!

 

ПОТРІБНА ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ >>> https://bit.ly/3u9jxWK

 

Таймінг події:

🕔 17:30 – Збір гостей
🕕 18:00 – Початок показу фільму
🕖 19:45 – Спілкування з гостями

що ще

Схожі новини

Всі новини
Оновлений простір в Менора
25 Квітня · 2024
Зі святом ПЕСАХ!
22 Квітня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00