КІНОПОКАЗ | BUCHA | 19/11

Новини · 20 Листопада 2023

Menorah Center в рамках Menorah Art Platform разом з «INSPIRA» запрошують вас на кінопоказ художнього фільму «Буча» сценариста та продюсера Олександра Щура та режисера Станіслава Тіунова

BUCHA – болюча і страшна правда, ми її знаємо, час про неї дізнатись світу

Фільм «Буча» — художня драма, сюжет якої заснований на реальних подіях, що відбулися у містах Буча, Ворзель та Гостомель під час російської окупації в лютому–березні 2022 року. Стрічка розповість про порятунок місцевих жителів Костянтином Гудаускасом — громадянином Казахстану, який отримав притулок в Україні та проживав у Бучі.

Наші кінопокази щоразу підіймають гостру тему, дістають на поверхню болючі спогади, відкривають очі та змушують замислитись. Кожна картина це заклик бути свідомими громадянами своєї країни, бути толерантними, бути єдиними.

«Буча» – нагадує яким жорстоким та безжалісним є наш ворог, як окупант, що сприймає пропаганду як праведну і непорушну правду, відбирає життя безневинних, руйнує долі, руйнує міста.
Картина занурює у той непростий період, коли мужність, сила духу та самовідданість керували людьми і вели їх на героїчні вчинки.

Під час перегляду фільму ви отримаєте можливість побачити реальність зблизька, відчути емоції та пережити настрої героїв.

 

ПОТРІБНА ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ >>> https://bit.ly/3SWK57N

 

Таймінг події:

17:00 – Збір гостей
18:00 – Початок показу фільму
19:45 – Спілкування з гостями

0101

КІНОПОКАЗ | BUCHA | 19/11

що ще

Схожі новини

Всі новини
Тренажерний зал Менори: Тренуйся без перерв!
25 Липня · 2024
Смак літнього вечора
24 Липня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00