КІНОПОКАЗ | Опале листя | 15/02

Новини · 9 Лютого 2024

Menorah Center в рамках проекту «Мобілізація інтелектуальної потужності Дніпра» разом з бізнес клубом «INSPIRA» запрошують вас на кінопоказ трагікомедії «Опале листя»

Трагікомедія «Опале листя» знята у копродукції Фінляндії та Німеччини. Для режисера та сценариста Акі Каурісмякі це 20-й фільм, що вже встиг завоювати високі нагороди і визнання серед критиків та глядачів. 

В центрі сюжету дві самотні душі, чоловік Холаппа та жінка Анса, в яких життя складається не найкращим чином. Випадкова зустріч у караоке-барі змінює життя чоловіка і жінки, які шукають своє кохання. І хоча між ними проскакує іскра, на шляху до щастя цих двох з’являються численні перешкоди — від загублених телефонних номерів до помилкових адрес, алкоголізму та чарівного безпритульного собаки.

Під час перегляду фільму ви будете захоплені цікавими поворотами сюжету та режисерськими рішеннями, які додають напруги і емоцій до кожного кадру.
Однак, що робить цей фільм особливим, так це його зв’язок з Україною. Фінський режисер, який створив цей шедевр, передав підтримку українському народу, що червоною ниткою тягнеться через весь фільм.

“Опале листя” – це історія, що викликає сильні почуття, розповідає про самотність і життя на роздоріжжі, але в той же час сповнена надії на щасливий фінал, де й навіть негаразди подаються з часткою гумору.

Акі Каурісмякі висловився про це так:

«Я не зміг би зняти фільм під час війни, не коментуючи її, тож я коментую її з радіо. Це любовна історія, бо я не міг зробити нічого іншого, бо ця кровопролитна війна потребує історій кохання зараз»

 

ПОТРІБНА ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ >>> https://bit.ly/3UuKDTb

 

Таймінг події:

🕔 17:30 – Збір гостей
🕕 18:00 – Початок показу фільму
🕖 19:45 – Спілкування з гостями

що ще

Схожі новини

Всі новини
Оновлений простір в Менора
25 Квітня · 2024
Зі святом ПЕСАХ!
22 Квітня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00