Країна відповідальних разом з Menorah Art Platform

Країна відповідальних
Новини · 7 Серпня 2023

Ви – ті, хто робить різницю! Маємо честь запросити саме вас на подію, що стане важливим кроком до позитивних змін – Форум “Країна відповідальних”!

Дата: 17 серпня 2023 року
Час: 9:30 – реєстрація та welcome-кава, 10:00 – початок Форуму
Локація: м. Дніпро, Центр Менора

Запрошуємо вас приєднатися до нашого заходу, де Menorah Art Platform разом з БФ “ГЛОБА22”, БО “Українська освітня платформа” та “Відчуй Дніпро” стають ініціаторами цієї унікальної події у місті Дніпро. Форум “Країна відповідальних” – це майданчик для обміну ідеями, досвідом та реальною зміною на краще.

Ми разом з провідними експертами, бізнес-лидерами, державними представниками та активними громадянами, створюємо позитивну динаміку для майбутнього. Запрошуємо вас, активістів, громадських діячів та представників місцевого самоврядування, на Форум “Країна відповідальних” – платформу для обміну поглядами, досвідом та знаннями.

Однією з найцікавіших особливостей Форуму є презентація успішних соціальних ініціатив, реалізованих завдяки співпраці між різними секторами та донорській підтримці. Ми розкриємо таємниці ефективного кросссекторального підходу та покажемо, як це може привести до першокласних змін для нашої спільноти.

На Форумі вас також запрошують міжнародні донори, які поділяться своїми візіями та ідеями щодо розвитку регіону. Спільно ми виявимо можливості співпраці та реалізуємо найсміливіші проекти.

Не пропустіть можливість стати частиною цього захоплюючого заходу. Заповніть реєстраційну форму https://bit.ly/453VHt2 та слідкуйте за оновленнями в наших соціальних мережах.

А ще, під час Форуму вам представлять проект “Відчуй Дніпро” – мистецьку складову, яка допоможе вам зануритися в атмосферу нашого рідного міста.

Запрошуємо на Форум “Країна відповідальних” разом із Menorah Art Platform та БФ “ГЛОБА22”, БО “Українська освітня платформа”!

Почнемо разом перетворювати ідеї на дії – нехай “Країна відповідальних” стане більш сильною разом з вами!

#КВФорум2023

що ще

Схожі новини

Всі новини
Тренажерний зал Менори: Тренуйся без перерв!
25 Липня · 2024
Смак літнього вечора
24 Липня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00