Форум “Win-Win у кроссекторальності“

Новини · 14 Травня 2024

10 травня у місті Дніпро відбувся форум “Win-Win у кроссекторальності. Чому важлива співпраця та яка її формула?”, який привернув увагу провідних експертів та лідерів громадської думки.

На форумі обговорювалися важливі питання співпраці між різними секторами суспільства та розробки стратегій, що сприяють загальному розвитку. Особлива увага приділялася ролі культурних центрів у побудові партнерства та співпраці.

Серед доповідачів були представники управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОВА, директори культурних і освітніх закладів, а також лідери громадських організацій та бізнес-середовища, також важливо відзначити участь нашого гостя Натаніеля Сандерс (Солт-Лейк-Сіті, США, засновника неприбуткової організації по допомозі Україні  “Utah for Ukraine”), який зробив  корисний  внесок у нашу дискусію та обмін досвідом. Його досвід, знання та партнерство у майбутньому допоможуть нам створити платформу для співпраці наближаючи перемогу України та сприятимуть її відновленню.

Форум організувала благодійна організація Українська освітня платформа спільно з Дніпропетровською обласною військовою  адміністрацією, БФ «Globa22», культурно-діловим центром Менора в рамках проекту «Мобілізація інтелектуального потенціалу» та Центром Шептицького.

Учасники форуму висловлюють впевненість, що такі заходи сприяють формуванню позитивної динаміки розвитку та сприяють побудові взаємовигідних партнерств у всіх сферах життя.

Культурно – діловий центр Менора  висловлює щиру подяку за нагороду визнання, яку отримали від партнерів БФ «Globa22», та вірить в успіх партнерства заради майбутнього.
Разом ми зможемо досягти більшого та змінити наше місто, нашу країну  на краще!
Дякуємо за вашу активну участь та підтримку!
До зустрічі на інших заходах в нашому культурно діловому центрі Менора.

що ще

Схожі новини

Всі новини
Тренажерний зал Менори: Тренуйся без перерв!
25 Липня · 2024
Смак літнього вечора
24 Липня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00