Джазовий концерт на даху

джаз на крыше Днепр
Новини · 4 Липня 2023

Африканські ритми, мелодії латинського фольклору, загорнуті в ноти європейської гармонії. Унікальний джазовий коктейль підкорив не одне серце. У розпал літа в Дніпрі заплановано кілька концертів просто неба. Зануритися в чари атмосферного соулу запрошуємо на одну з найкращих локацій міста. Що може бути приємніше, ніж послухати джаз на даху Дніпра в променях заходу сонця? Відкритий майданчик розташований на восьмому поверсі, звідки відкривається чарівна панорама міста. Якісна музика та живий вокал, невимушена атмосфера, холодні коктейлі, ефектні фото. Це чудовий спосіб провести приємний вечір в оточенні друзів, краси та творчості.

Джаз на даху Дніпра – час та місце проведення заходу

Захід оцінять не лише шанувальники джазових мотивів. Поринути у світ соулу запрошують виконавці квінтету The Impressions Jazz Quintet. Це українські музиканти, які представляють українські та світові хіти у джазовій версії. Також у репертуарі музикантів відомі твори американських джазменів. Почути неповторне виконання віртуозів можна:

  • 4 липня 2023 р. Початок концерту о 19:00. Вартість відвідин заходу – від 350 до 650 грн.;
    20 липня 2023 р. Початок заходу о 19:00. Старт ціни розпочинається від 250 грн.

Для дітей віком до 11 років включно відвідування концерту є безкоштовним. Тривалість вечора – 90 хвилин.

Переваги концертів джазу на даху Дніпра

Відкладіть рутинні турботи, звільніть пару годин для душі та настрою. Джазовий концерт – чарівна атмосфера творчості, краси, однодумців. Тут можна торкнутися мистецтва, відпочити душею та тілом. Вибір незвичайної локації не випадковий. Відкритий майданчик на висоті пташиного польоту – це ще більше вражень, яскравіших за емоції. Але головні у концерті джазу на даху – виконавці. На захід запрошено джазменів високого класу. Це найкращі музиканти, які вкладають у кожний твір душу та щирість. Щойно доторкнувшись до інструментів, мелодія оживає, знаходить відгук у серцях слухачів. Це живе виконання та живе спілкування з публікою. Тісний контакт допомагає відчути енергетику, поринути в унікальну атмосферу, відчути ні з чим не порівняти драйв. Емоції, які назавжди залишаться у пам’яті. Дах Менори — це місце, де виконуються мрії!

що ще

Схожі новини

Всі новини
Лекція-дискусія «Культура інвестування в Україні»
8 Жовтня · 2024
Бізнес-зустрічі нового рівня: відкрийте можливості Менора
16 Жовтня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00