Концерт на даху Менори

концерт на крыше Меноры
Новини · 26 Травня 2023

Лагідне сонце літнього вечора, краса заходу сонця, захоплюючий вид на місто та звучання улюблених музичних композицій – така атмосфера зачаровує. І за численними заявками, центр «Менора» відновлює проведення концертів – і вже 4 червня на даху всі прихильники класики можуть насолодитися приємним проведенням часу на даху найвідомішого культурно-ділового центру в Дніпрі.

Що очікує відвідувачів на концерті?

Майбутній івент «Поль Моріа. Вечір Французької Музики» – подія, яку не можна пропустити. Симфонічний оркестр виконає мелодії, які добре знайомі за піснями Джо Дассена, Едіт Піаф, Мірей Матьє, а також захопливі роботи з творчості Енніо Морріконе і звичайно ж, Поля Моріа – якому і присвячена основна частина концертної програми.

Обов’язково заплануйте відвідування:

  1. 4 червня;
  2. Арт-дах Менори;
  3. 19:00.

Це прекрасний спосіб провести романтичний вечір, відпочити від побутових турбот і просто дозволити собі розслабитися й насолодитися навколишньою красою. Враження про цю пам’ятну подію гарантовано подарують яскраві емоції.

Як і де проходить вечір французької музики?

Свіже повітря і легкий вітер – як ніколи краще доповнюють загальне враження. Тому для проведення заходу було обрано не один з закритих залів, а відкритий простір, який дозволяє спостерігати за заходом сонця, його відображенням у склах міських будинків – і все це на тлі найвідоміших французьких композицій. Концерт на даху – це максимум переваг для гостей:

  1. простір вміщує 400 чоловік – всі учасники зможуть розміститися з комфортом, головне завчасно подбати про купівлю квитків;
  2. діапазон цін досить широкий – вартість квитка безпосередньо залежить від обраного варіанта розміщення, тож можна підібрати потрібний варіант на будь-який бюджет;
  3. приголомшливий вид на вечірнє місто – видовище, від якого справді захоплює дух.

Музика у виконанні симфонічного оркестру – це мелодії, які звучать у серці, зігріваючи душу і даруючи натхнення. Варто обов’язково відвідати концерт у Дніпрі. і остання неділя травня стане по-справжньому незабутньою.

Щоб вибрати бажані місця та розташуватися якомога ближче до сцени, варто заздалегідь купити квитки. В Інформ-центрі Менори можна легко замовити актуальні варіанти – і ця покупка стане чудовим подарунком для себе, друзів, сім’ї чи особливої людини.

що ще

Схожі новини

Всі новини
КІНОПОКАЗ | Великий утікач | 02/05
29 Квітня · 2024
Оновлений простір в Менора
25 Квітня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00