Рош-ха-Шана - час оновлення, роздумів та надії на майбутнє

Новини · 2 Жовтня 2024

Рош-ха-Шана – новий рік за єврейським календарем, час оновлення, роздумів та надії на майбутнє. Це свято нагадує нам про силу єдності, традицій та можливість почати новий рік з чистого аркуша.

Культурно-діловий центр “Менора” щиро вітає всіх з цією визначною подією! Наше місто Дніпро, яке історично є символом багатонаціональної культурної взаємодії, продовжує бути місцем зустрічі різних народів, традицій та духовних цінностей. Як і Україна сьогодні, наше місто наполегливо рухається вперед, зберігаючи свою унікальність і відкритість до світу.

Цього Рош-ха-Шана ми бажаємо миру, злагоди та світлих днів для всіх нас. Нехай цей новий рік принесе Україні перемогу, силу та процвітання. Нехай ваші серця будуть сповнені надії на майбутнє, а традиції та духовність допоможуть у спільному шляху до нових звершень.

Шана това уметука! 🍏🍯 Зичимо вам солодкого і щасливого року! Запрошуємо всіх розділити ці світлі моменти разом із нами у Центрі “Менора”, де історія та сучасність переплітаються в одному просторі.

що ще

Схожі новини

Всі новини
Лекція-дискусія «Культура інвестування в Україні»
8 Жовтня · 2024
Щиро вітаємо з Днем працівників освіти!
7 Жовтня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00