Літня тераса Hummus Bar

Новини · 23 Липня 2023

З настанням тепла все більше людей віддають перевагу відкритим майданчикам кафе та ресторанам. Спробувати смачну їжу, приготовлену за правилами Кашруту, можна в кафе в Дніпрі Hummus Bar. У меню ресторану є страви авторської кошерної кухні. Вишукана подача та неповторний смак. В основі системи живлення лежить суворе дотримання принципів іудаїзму. приготування певних продуктів у певний спосіб. Різноманітність страв задовольнить будь-які гастрономічні уподобання.

летнее меню в кафе

Літній майданчик кафе у Дніпрі

Літня тераса – Новинка року. Куточок прохолоди та комфорту в задушливій міській метушні. Зупиніться на мить, щоб випробувати естетичне та гастрономічне задоволення.

Інтер’єр літнього майданчика приваблює красою та лаконічністю. Плетені меблі в оточенні зелені виглядають органічно та затишно. Зручні крісла, в яких хочеться відпочити, розслабитися. Створити особливий мікроклімат допомагає розмаїття живих рослин. Щільний навіс укриє від негоди та сонячного проміння. Із заходом сонця атмосферу спокою та гармонії створює м’яке світло вуличних гірлянд. Столики на вулиці розташовані так, щоб кожен гість почував себе комфортно та відокремлено.

Насолоджуватися найкращими стравами від шеф-кухаря ресторану в такій обстановці – суцільне задоволення. Це чудове місце для зустрічі з друзями, ділового ланчу, романтичної вечері або обіду всією сім’єю.

летнее кафе в Днепре

Новинки літнього меню

Слідом за оновленням ресторану розширюється і карта страв закладу. Рибні, м’ясні та вегетаріанські страви доповнені новинками літнього меню. Свіжі пропозиції Hummus Bar – це втілення легкості, поживності та естетики. Серед улюблених пропозицій:

  • салати – з молодої капусти із зеленим горошком, з редисом та перепелиними яйцями, тріо томатів із соусом бальзамік;
  • кабачкові оладки з часниковим соусом;
  • молода картопля із зеленню;
  • киш із грибами, лососем, яйцями, сиром;
  • гаспачо;
  • окрошка;
  • рибне плато;
  • крихта з лососем;
  • десерти: меренговий рулет із полуницею, щербет із лимоном чи полуницею.

Усі продукти проходять ретельний відбір. Тільки свіжі інгредієнти для улюблених страв! Лимонади, морозиво із сезонними фруктами освіжають і надають сили в найсильнішу спеку.

Запрошуємо мешканців та гостей міста відвідати відкритий майданчик Hummus Bar! Насолоджуйтесь кошерними стравами у затишній та красивій атмосфері.

що ще

Схожі новини

Всі новини
Тренажерний зал Менори: Тренуйся без перерв!
25 Липня · 2024
Смак літнього вечора
24 Липня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00