Проведення корпоративних заходів

проведение корпоративных мероприятий под ключ
Новини · 5 Червня 2023

Відносини у колективі впливають на продуктивність співробітників, а відповідно фінансові показники компанії. Проведення корпоративних заходів допоможе співробітникам різних відділів комфортно взаємодіяти один з одним. Це сприяє зміцненню командного духу, підвищенню мотивації та покращенню робочої атмосфери. Правильна організація корпоративу зробить цю подію приємним спогадом для всіх учасників, а головне принесе реальну користь.

организация корпоративных мероприятий в Днепре

Для чого потрібні корпоративні заходи?

Коли співробітники проводять час поза робочою обстановкою, беручи участь у командних активностях, вони покращують взаємодію, співпрацю, а також комунікацію. Це допомагає створити сильні зв’язки між колегами, що підвищує продуктивність та ефективність роботи. Цілі, яких допомагає досягти організація та проведення корпоративних заходів:

  • Мотивація, залучення. Коли співробітники бачать, що компанія виявляє інтерес до їхнього добробуту, а також організовує свята, які приносять задоволення та різноманітність, це підвищує рівень задоволеності. Команда стає більш мотивованою, що позначається на якості виконання робочих обов’язків.
  • Розвиток навичок, навчання. Організація семінарів, тренінгів чи лекцій на теми, пов’язані з роботою, а також особистісним зростанням, стане платформою для розширення наявних знань. Це сприяє розвитку професійного потенціалу.
  • Побудова команди, зміцнення відносин. Коли колеги проводять час поза робочою обстановкою, та беруть участь у різних активностях та завданнях, вони покращують взаєморозуміння та співпрацю. Корпоративні вечірки – важливий внесок у ефективність командної роботи та створення позитивної робочої атмосфери.

Спільні заходи допомагають розвивати та зміцнювати культуру компанії. Вони можуть бути використані для передачі цінностей компанії, а також для створення загальних зразків поведінки та очікувань. Такі свята також сприяють формуванню та підтримці корпоративної ідентичності, а головне прихильності до цінностей фірми.

Види корпоративних заходів

Залежно від мети, поставленої керівництвом компанії, специфіка майбутнього свята може бути різною. Існує декілька популярних форматів:

  • Командоутворюючі. Призначені для зміцнення взаємодії та співробітництва усередині команди. Спортивні змагання, командні ігри або пригодницькі квести.
  • Соціальні. Вечірки, спільні виїзди на природу, свята на честь вручення премій найкращим проектам чи співробітникам. Проведення корпоративного заходу допоможе співробітникам розслабитися, забути про робочі завдання, зміцнити зв’язки поза робочим контекстом.
  • Освітні. Семінари, тренінги, лекції чи внутрішні конференції. Допомагають дізнаватися про нові тенденції у галузі, щоб підвищувати професійну компетентність.

Повсякденна робоча рутина стає стомлюючою, а приємні події допоможуть розбавити сірі будні, наповнити їх яскравими враженнями, що стане бонусом для співробітників.

корпоративные мероприятия в центре Менора

Де проводять корпоративні заходи: спецпропозиція Менори

Вибір місця для урочистостей – відповідальне завдання. Це визначає рівень майбутнього івента, що буде оцінено співробітниками компанії, а також великими клієнтами, партнерами або інвесторами. Культурно-діловий комплекс «Менора» організує проведення корпоративу будь-якого рівня:

  • Menorah Grand Hall. Чудовий зал для масштабних урочистостей, який вміщує до 1300 гостей. Захоплює простором та шикарним інтер’єром.
  • Зала Сінай. Стильне, лаконічне приміщення, розраховане на 329 осіб. Оптимально для масових свят: сучасні звукові та освітлювальні системи допоможуть реалізувати незабутню шоу-програму.
  • Menorah Ballroom. Універсальний простір для тренінгів, семінарів, навчання співробітників чи презентації нового продукту. Мала зала вміщує до 400 учасників.
  • Kohavi Forest Club. Корпоративні заходи можна здійснити на природі. Оренда затишних котеджів у заміському комплексі на вихідні або затишної альтанки для денного перебування – чудовий спосіб організувати всілякі активності. Краса природи та атмосфера створюють розслаблену, а головне неформальну обстановку, яка сприяє комфортній взаємодії співробітників.

Дослідна команда допоможе у проведенні урочистостей, подбавши про комплексний супровід свята: від офіціантів, які обслуговують столи до ведучого, який не дасть гостям занудьгувати. Можна замовити смачний фуршет або повноцінний банкет, як в одному із залів, так і обравши кейтеринг для виїзної програми.

Поради щодо успішного корпоративного заходу

Правильна організація – запорука успіху, що дозволить зробити майбутнє свято дійсно яскравим, веселим, таким, що запам’ятовується. Щоб урочистість гарантовано запам’яталося всім учасникам, корисно дотримуватись кількох простих правил.

Визначити мету та формат

Продумати ідею, сформувати основні завдання, визначити орієнтовну кількість учасників.

Скласти план проведення корпоративу

Звертаючись до організаторів урочистостей, належить озвучити основні умови, на підставі яких будуть запропоновані актуальні варіанти:

  • бюджет;
  • дата, час;
  • місце проведення;
  • список учасників;
  • програма заходу;
  • необхідне технічне обладнання.

Це допоможе продумати всі аспекти урочистостей, включаючи харчування, розваги та логістику.

Врахувати інтереси та переваги співробітників

Для створення позитивного враження, а головне активної участі гостей важливо врахувати їхній вік, а відповідно інтереси та переваги. Активність має бути обрана з урахуванням різноманітності смаків.

Організація корпоративу включає чітку та ефективну комунікацію. Співробітники компанії повинні бути своєчасно проінформовані про подробиці урочистостей, включаючи рекомендований дрес-код, програму та інші нюанси.

3 причини довірити проведення корпоративного заходу професіоналам

Кваліфікована команда – це комплексне обслуговування та увага до кожного гостя. Замовник отримує низку переваг:

  • Оригінальні сценарії. Фахівці добре знайомі з останніми тенденціями в індустрії, різних форматах івентів та ефективних стратегіях. Використовуючи накопичений досвід, вдається створити унікальну, а головне, індивідуальну концепцію, яка буде відповідати заданій меті.
  • Мережа контактів, ресурси. Від вибору місця до проведення різноманітних розважальних програм, забезпечення якісного харчування, а також надання супутніх послуг.
  • Гарантія якості. Замовляючи свято під ключ, не слід сумніватися в результаті. Урочистий вечір чи навчальний семінар пройдуть бездоганно, точно відповідно до обговореного плану.

Фахівці центру «Менора», щоб замовити корпоратив – організуємо захід на найвищому рівні, запропонувавши оптимальні рішення на будь-який бюджет.

що ще

Схожі новини

Всі новини
КІНОПОКАЗ | Тріумф | 28/03
25 Березня · 2024
КІНОПОКАЗ | СОН | 21/03
12 Березня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00