Романтичне побачення на даху

романтическое свидание на крыше
Новини · 4 Липня 2023

Провести час із коханою людиною в атмосфері романтики та краси. Що може бути краще? Нескінченне небо та розкішна панорама, що відкривається з висоти одного з найкрасивіших комплексів міста. Побачення на даху у Дніпрі – подарунок, який ніколи не втратить актуальності. На терасах центру Менора можна відійти від міської метушні, провести час у невимушеній романтичній обстановці.

Тут відкривається гарний краєвид на Дніпро і горизонт, що йде вдалину. Промені вранішнього сонця дарують неповторні заходи сонця. Зупиніться на мить, тут тільки ви вдвох. Мітливе місто залишилося десь далеко позаду. Приємна музика, напої, солодощі та фрукти.

Ніколи не зайве ще раз сказати про свої почуття. Зворушливі моменти та яскраві емоції – це неймовірні враження, які назавжди залишають у душі шматочок тепла та щастя. Особливо хвилюючим моментом у житті є пропозиція руки та серця – на даху одного з найрозкішніших комплексів воно буде незабутнім. Романтична атмосфера, що переповнюють почуття, приємна музика і тільки ви вдвох. Ніщо не порушить краси та інтимності такого моменту.

Побачення на даху Дніпра – пакетна пропозиція від Менора

Плануєте сюрприз для другої половинки? Хочете повечеряти у незвичайному місці? Більше не доведеться перейматися легальністю перебування на тій чи іншій території. Хвилюватися про підготовку та проведення вечора. Локації культурно-розважального комплексу Менора до послуг. Тут можна замовити романтичну вечерю на терасі тринадцятого поверху центру з видом на все місто. Це пакетна послуга, яка може бути розширена за рахунок додаткових послуг.

ужин в Меноре в Днепре

Базова програма розрахована на 2 години. Приїхавши запланований час, пару зустрічає координатор центру. Разом із гостями він піднімається на терасу комплексу. Тут на них уже чекає сервірований столик, декоровані крісла. Горять свічки. Яка ж романтична вечеря на даху без музичного супроводу! Фонова музика створить розслаблену та невимушену атмосферу. Гості зручно розміщуються за столом. Офіціант дає напої, десерти, закуски.

свидание с видом на Днепр в Меноре

Тут ніхто вас не потурбує, не завадить насолодитися один одним. Все місто біля ваших ніг. Вдало сплановане побачення на даху будинку може стати важливою сходинкою у ваших стосунках, наблизити до наступного кроку. Такі зустрічі підігріють іскорку ніжності та пристрасті до багаторічного сімейного союзу.

Звісно, романтичне побачення – це особливий момент, але додавши до нього масаж у MGym, ви можете зробити його ще більш особливим і незабутнім. Масаж – це мова дотику і може виразити вашу ніжність та турботу без слів.Чому романтичний масаж може бути чудовою ідеєю – тому що він може стати спільним досвідом і спогадами, за які ви будете вдячні один одному довгий час.

Ось декілька масажів які зроблять день ще особливішим:

  1. Креольський масаж – екзотична процедура з використанням бамбукових паличок.
  2. Релакс масаж – чудова процедура для тих, хто не має часу на якісний та тривалий відпочинок.
  3. Масаж Гуаша – це стародавній метод китайського масажу обличчя та тіла, який використовує різні інструменти для роботи зі шкірою.
  4. Масаж стоп – це вид масажу, в якому акцент робиться на масажі стоп і гомілок, може бути дуже релаксуючим і корисним для загального самопочуття.
  5. Шоколадний масаж – це розкішний вид масажу, в якому використовується шоколад або продукти на його основі для створення приємного та розслабленого досвіду.
  6. Масаж спини – допомагає позбутися болю, прибрати напругу, стрес, розім’яти та розслабити м’язи.
  7. Шийно-комірковий масаж – це вид масажу, спрямований на розслаблення та полегшення напруги в області шиї і верхньої частини спини.
  8. Лімфодренажний масаж – це спеціальний вид масажу, спрямований на стимуляцію роботи лімфатичної системи організму.
  9. Масаж для обличчя – це процедура, яка спрямована на поліпшення кровообігу в шкірі обличчя, розслаблення м’язів і підтримку загального стану шкіри.

Нехай романтичний масаж стане вашим спільним приголомшливим відкриттям, яке збереже яскраві спогади про цей особливий день разом.

Побачення на даху Дніпра – додатковий сервіс

Базова пропозиція, яка надає послугу, завжди може бути розширена за бажанням гостей. Починаючи від оформлення локації та завершуючи переліком напоїв та страв. Щоб відобразити незвичайне побачення на двоє на даху, пропонуємо організувати фотосесію. Цікавий формат, панорамні зйомки, невимушена атмосфера. Такі кадри живі. Історія, яку вони розповідають, оживатиме знову і знову.

Якщо від хвилювання губляться слова і перехоплює подих, замовте вітання чи побажання на банерному полотні. Це чудовий варіант для тематичного вечора – на честь дня народження, свята або з нагоди пропозиції руки та серця.

Підготувати майданчик несподіваним чином допоможе оригінальний декор. Композиції з куль, велика кількість живих квітів, текстилю. Дуже романтично виглядає доріжка зі свічок або пелюсток троянд, що веде до столика. Несподіваною та приємною стане поява офіціанта з величезним букетом квітів. Коли здавалося, що всі сюрпризи позаду.

На побачення – тільки на дах у Менорі

У різноманітті цікавих та незвичайних закладів Дніпру не відмовити. Але є локації, повертатися на які хочеться знову та знову. Саме такою є пропозиція на даху Дніпра –  тераса на восьмому поверсі культурно-ділового комплексу Менора. Тут ваша історія кохання отримає друге дихання та заграє новими фарбами:

  1. Професійне обслуговування, ввічливі офіціанти. У кожній дії відчувається турбота та бажання зробити вечір приємним.
  2. Бездоганний сервіс, увага до деталей. Усі турботи про підготовку вечора співробітники комплексу беруть на себе.
  3. Враховуються всі побажання клієнта – вибір музика, оформлення локації, сервірування, меню.
  4. Шикарна панорама міста, приголомшливий захід сонця, що огортає м’якими променями вечірнього сонця.

Романтичний вечір на даху в центрі Менора – це найкраще рішення щодо часу тет-а-тет. І тільки птахи, що пролітають вдалині, стануть свідками ваших почуттів.

романтическое свидание на крыше в Днепре
0102

Наближається 8 березня чи день закоханих, а ви все ще не знаєте, чим здивувати половинку? Чи немає ідеї подарунка на день народження? Не впадай у відчай! Вечеря на даху для двох – сюрприз, який надовго залишить у душі приємні та теплі емоції. Це чудова ідея для зустрічі річниці весілля. Коли здається, що нічим уже неможливо здивувати. А можна не чекати особливого випадку, а зробити оригінальний подарунок коханій людині прямо зараз.

що ще

Схожі новини

Всі новини
Тренажерний зал Менори: Тренуйся без перерв!
25 Липня · 2024
Смак літнього вечора
24 Липня · 2024
оновлення

Отримуйте анонси, новини та нові матеріали

контакти

Зв'язатися з нами

ДНІПРО, ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА, 4/26

Відкрити на карті

контакти для зв'язку

графік роботи

Пн — Нд, 09:00 — 21:00